Onze doelstelling

Schoonheidssalon Le Petit Soleil bestaat al meer dan dertig jaar. De naam Le petit Soleil is afkomstig van de zonnebankperiode. Het in nu tijd na 30 jaar om deze naam te veranderen in SkinStudio Ria.

De salon wordt gerund door Ria Theunissen. Ik bied u een professioneel totaalpakket op het gebied van lichaamsverzorging, gelaatsverzorging en visagie. Het doel van mijn adviezen en behandelingen is om u nóg mooier te maken, eventuele problemen op het gebied van lichaams- en gelaatsverzorging zo goed mogelijk te verhelpen en waar mogelijk te voorkomen. En, naast behandelingen voor een mooi en gezond lichaam, kan ik u ook helpen om uw geestelijk weer topfit te laten voelen, uw ‘quality of life’ te verbeteren!

Werkwijze

Een persoonlijke benadering staat centraal in mijn werkwijze. Na de ontvangst en de kennismaking vindt daarom een intakegesprek plaats. Op basis hiervan stellen wij een behandelplan op, waar we -na uw instemming- mee starten.

Kwaliteit, professionaliteit en ervaring staan centraal in onze werkwijze. Wij beschikken over de juiste afgeronde opleidingen en hebben een brede ervaring op het gebied van lichaamsverzorging. Hierdoor kunnen wij u een goed en gedegen advies geven. Daarnaast maakt Skinstudio Ria gebruik van de meest moderne technieken en apparatuur.

Een extra kwaliteitsgarantie biedt het feit dat wij zijn aangesloten bij Ambos, de landelijke organisatie van schoonheidsspecialisten, en Provoet, het Nederlandse orgaan van pedicures.

 Logo Anbos      Logo Provoet

Wat kost een behandeling?